Kimswerd

De Peergroup heeft 2017 uitgeroepen als het jaar van Grutte Pier - de Besinning. Ik ben Wobbelke, de dochter van Grutte Pier, die de Brân heeft overleefd. Ik heb nog vele jaren in Kimswert gewoond en dit jaar wil ik graag met jullie de vrede vieren. Daarom wil ik, bij wijze van nevenprogramma van Grutte Pier - de Besinning, elk seizoen een Wobbelke feest geven in Kimswert.

Heel Kimswert, jong en oud, is welkom bij het Wobbelkelentefeest op 2 april, 16.00-19.00 uur.

Dit feest wordt voorbereid door Agnes, An, Daan, Eddie, Griet, Jack, Linda, Tytsje en Willem. Om 16.00 uur start vanuit Piers' Stee een Vossenjacht, voor jong en oud. Om ongeveer 17.30 uur verzamelen we weer bij Piers' Stee - rond een kampvuur en een vredesboom - voor muziek en dans met het volksdansorkest Ferdivedûnsje. Om ongeveer 18.00 uur komt het eten op het vuur: een ketel met soep, brood en... ! Drinken kunnen jullie zelf halen in Piers' Stee.  

 

Doe mee en geef je op! De vossenjacht is gratis maar je moet je wel even opgeven!. Het eten kunnen jullie betalen met 4 munten (kinderen t/m 12 jaar 2 munten). De munten kosten 1 euro (11 voor 10 euro). Je kunt je nu al aanmelden voor het Wobbelke-lentefeest (graag óók vermelden: ik/wij melden ons aan voor vossenjacht en/of het eten) via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Eddie Doolan 769047, Linda Kaastra 795027, Tytsje Hibma 341859.