Kimswerd

De legendarische Friese vrijheidsstrijder staat na de zomer centraal in een meeslepend verhaal over zijn leven en wij hebben heel veel vrijwilligers nodig om ons te helpen om de voorstellingen in Kimswerd in goede banen te leiden.

Wanneer

De voorstellingen zijn van 23 augustus t/m 1 oktober (behalve op zondag en maandag) om 20.30 uur en in de weken er voor en er na wordt er (af)gebouwd.

Werkzaamheden

Op voorstellingsdagen zijn er veel verschillende soorten werkzaamheden. Zo zoeken we kassamedewerkers, publieksbegeleiders, parkeerbegeleiders, verkeersregelaars, EHBO’ers, kleedsters, mensen voor de catering en de schoonmaak en ook nog een paar mensen voor allerlei hand- en spandiensten tijdens de voorstelling.

In de weken van de op- en afbouw zoeken we mensen die graag hun handen uit de mouwen steken.

Heb je interesse?

Mail mij dan welke periode je beschikbaar bent en welke werkzaamheden je aanspreken. Je krijgt dan een overzicht van de dagen, tijden en werkzaamheden en dan vertel ik je ook wat meer over de mogelijkheid om met een vrijkaart voor jezelf en kortingskaarten voor een aantal mensen in je omgeving, de voorstelling bij te wonen.

Zegt het voort

Ken jij een paar mensen die mee willen helpen als vrijwilliger bij Grutte Pier? Mail ze dan dit bericht of geef mijn mailadres aan hen door: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mede namens Jos alvast hartelijke dank voor je moeite en graag tot ziens bij Grutte Pier.