Kimswerd

GRUTTE PIER MERK

Op zaterdag 24 mei wordt er op het terrein rond het MFC in Kimswerd een grote bazaar georganiseerd: de Grutte Pier Merk. Er komen kraampjes met allerlei koopwaar zoals tweedehands en zelfgemaakte spullen, boeken, plantenstekjes en zelfgebakken lekkernijen. Iedereen kan leuke prijzen winnen met spelletjes en draaiend rad. Er is een fotoshoot, dorpswandeling en springkussen voor de kinderen. Sterke teams gaan met elkaar de strijd aan in een spannende touwtrekwedstrijd. En op het gezellige terras kun je even lekker zitten met een hapje en een drankje.

Het is de bedoeling om geld in te zamelen voor noodzakelijke faciliteiten in het MFC, met name voor de Glazen Zaal. Al het glas in deze zaal geeft een heel mooi uitzicht, maar zorgt er ook voor dat het daar ’s zomers erg warm wordt. Daarom wordt de opbrengst van de Grutte Pier Merk gebruikt om buitenzonwering aan te schaffen.

 

Helpt u ook mee om dit doel te bereiken? Heeft u gebruikte spulletjes of wilt u iets maken of bakken, meld u dan aan bij de WAP via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan er met z’n allen een mooie en actieve dag van maken!